Fashionista's en haartrends. Deze halflange kapsels hebben geen föhn gezien!

Halflange kapsels en een nonchalante 'Ik-heb-vandaag-niets-aan-mijn-haar-gedaan'-look. De huidige haar instelling onder de fashionista's. Op z'n Frans, zullen we maar zeggen. Of is 'Met de Franse slag' hier beter op z'n plaats?

We zagen ze weer volop op de catwalks voor voorjaar en zomer 2016. Lange losse haren met een zonnige beach look domineren de trends. Maar de fashionista's lijken voorlopig nog vasthouden aan de halflange kapsels die een paar seizoenen geleden in de mode kwamen.

Gemakkelijk zijn deze kapsels absoluut niet. En de actuele natuurlijke haartrend die perfect gekapte en geföhnde hoofden in de ban doet,
draagt een steentje bij. Nonchalant, een beetje wild en ongekamd zijn de vaste basis voor deze looks. Heel goed afgekeken kan her zijn van de Franse dames die bekend staan om hun ongekamde en sensuele 'zo-uit-bed'-haar.

Overigens betekent dit NIET dat je helemaal geen omkijken naar je naar hebt. Het is uiteraard van GROOT belang dat het haar SUPER goed geknipt dient te zijn. Want de kracht van een fashionista look is nog altijd 'nonchalant' maar zeker wel 'verzorgd' en 'doordacht'.

Kom in contact

  • AaBe Hair & Him
  •  Prins Bernhardstraat 10 
           5056 HK Berkel Enschot
           Noord-Brabant

Afspraak in de kapsalon

Vr.     09:00 - 21:00 (Duvelhok)
Zo.    11.00 - 16.00 (Duvelhok)

Bel of stuur een app naar: