In the spotlight:

Bij Aabe Hair & Beauty in Tilburg, kunt u de populaire producten van Olaplex vinden, maar wat is nou eigenlijk Olaplex! Olaplex is een hulpmiddel dat de kapper gebruikt tijdens een kleurbehandeling. Olaplex is siliconen, olie en sulfaten vrij. De chemische behandelingen aan het haar, zoals kleuren, blonderen en thermische haarbehandelingen (door te föhnen of stijltang gebruik) beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het zwak en/of futloos worden van het haar. Deze schade uit zich door zwak/futloos haar, gespleten haar punten en haarkleuren die sneller dof worden. Olaplex help je beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat het haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven. De behandeling bij de kapper bestaat uit 3 stappen.


Bij de eerste stap voegen we Olaplex #1 toe aan de kleuring, of verdund met water voor een herstellende behandeling. Bij stap twee, gebruiken we Olaplex #2 deze wordt door ons aangebracht direct nadat je kleuring is uitgespoeld.  En stap drie kan je zelf. Je neemt een aangeschafte Olaplex #3 mee naar huis om je haar daar verder te kunnen verzorgen, zo wordt het haar nog sterker tussen de kleuringen in en hou je het in conditie.

Voor welk haartype is Olaplex geschikt?

Olaplex geschikt voor droog haar door chloor uit het zwembad of door zoutwater uit de zee. Olaplex kan ten slotte gebruikt worden voor haar wat extra verzorging kan gebruiken. Olaplex is geschikt voor ieder haartype.

Olaplex kopen, advies of meer informatie

Benieuwd wat een Olaplex behandeling voor uw haar kan betekenen? Neem dan zeker contact op met AaBe Hair & Beauty in Tilburg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 (0)13-545 5924.

Was u al op zoek naar Olaplex? Wij hebben de producten in de winkel en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.aabe-salons.nl.

 

TEL: 013-545 5924

Kom in contact

  • AaBe Hair & Him
  •  Prins Bernhardstraat 10 
           5056 HK Berkel Enschot
           Noord-Brabant

Afspraak in de kapsalon

Vr.     09:00 - 21:00 (Duvelhok)
Zo.    11.00 - 16.00 (Duvelhok)

Bel of stuur een app naar: