Alberto Vermicelli kennen we nog wel als de eetlustige kapper uit Samson en Gert. Tijdens de uitzending van de Belgische radiozender, genaamd Spijkers met Koppen is Alberto uit de kast gekomen. Dat geheim bekende de acteur Koen Crucke, die het personage 28 jaar heeft vertolkt.

"Ik denk dat hij de laatste tijd toch wel uit de kast is gekomen”, stelde Crucke. Eerder stelde de acteur in interviews nog dat het flamboyante personage niet homoseksueel was. In de serie Samson en Gert werd eerder ook expliciet gemeld dat Vermicelli verliefd was op Claudine, een meisje uit zijn operagezelschap.

Acteur Crucke kwam halverwege het eerste seizoen van de serie in beeld die begin jaren negentig startte, nadat bedenker Gert Verhulst hem had gezien als kapper in de film Koko Flanel van Urbanus. Crucke speelde sindsdien mee in 524 afleveringen

Echt beroep

De acteur was overigens te gast in het programma omdat hij een boek heeft geschreven over zijn eigen ervaringen als kapper. Als tiener werkte hij enkele jaren in een kapsalon. “Mijn moeder vond dat ik een echt beroep moest leren; met zingen en acteren ging ik geen geld verdienen”, aldus Crucke. "Mijn doop-peter was kapper, zo kwam ik op het idee.”

Kom in contact

  • AaBe Hair & Him
  •  Prins Bernhardstraat 10 
           5056 HK Berkel Enschot
           Noord-Brabant

Afspraak in de kapsalon

Vr.     09:00 - 21:00 (Duvelhok)
Zo.    11.00 - 16.00 (Duvelhok)

Bel of stuur een app naar: