Heeft u last van dun haar? Dat is geen rede om droevig te worden! Met de onderstaande handige tips en trucs gaan je weer op weg helpen met je haar!

Mannen worden voornamelijk kaal, waar bij voor veel vrouwen dun haar een probleem kan zijn. Vaak is het al erfelijk bepaald dat het dunnen haar ook jou zal treffen. Andere veel voorkomende factoren kunnen ook bijvoorbeeld, terugkomende stress of het gebruik van medicijnen zijn. De stress en medicijnen vermijden is natuurlijk de beste oplossing, maar helaas niet altijd haalbaar.

Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om meer volume te creëren. Helaas kunnen ook wij het haar niet dikker van zichzelf maken en daarom maken we vooral gebruik van verschillende technieken, zo is onder andere de haarkleur belangrijk. Varieer met verschillende haartinten. Combineer highlights in natuurlijke tinten met een lichte basiskleur. Zo lijkt je haar voller en stiekem ook wat gezonder. 

Naast de kleur is het ook belangrijk dat je op de juiste manier geknipt wordt. Door lagen aan te brengen, maar de onderkant vol te laten krijg je maximaal volume. Als laatste onderdeel zijn er verschillende producten op de markt die het haar nog wat extra stevigheid en volume meegeven. Laat je haar altijd knippen en kleuren door de kapper! De kapper weet precies wat goed is voor jouw haar en zal je een op maat advies geven.

Kom in contact

  • AaBe Hair & Him
  •  Prins Bernhardstraat 10 
           5056 HK Berkel Enschot
           Noord-Brabant

Afspraak in de kapsalon

Vr.     09:00 - 21:00 (Duvelhok)
Zo.    11.00 - 16.00 (Duvelhok)

Bel of stuur een app naar: